begolliMenjëherë pas zgjedhjes edhe për një mandat për kryetar të FFK-së, kryetarit Fadil Vokriri, urimi i parë i ka ardhur nga zotrinjtë Rrahaman Haradini dhe Ismet Begolli, anëtarë të Bordit të FC “Prishtina”, të cilët e kanë përgëzuar për zgjedhjen e tij edhe për një mandate, duke uruar që të finalizohet dëshira dhe synimi i të gjithëve – pranimi i FFK-së në UEFA dhe FIFA.
rrahman-hajredini