kosovau21-stervitje1Grumbullimi i paraparë i Përfaqësueses U-21 për datat 9 e 10 maj është anuluar për shkak të kalendarit të ngjeshur të garave në Raiffeisen Superligë, me qëllim që kampionati të përfundojë në kohën e paraparë me standardet e UEFA-s. Kësisoj, mbetet që grumbullimi i radhës i kësaj grupmoshe të bëhet më 1 e 2 qershor. Për çdo ndryshim eventual futbollistët dhe opinioni do të informohen me kohë.