Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.11.2018 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komisioneve…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në mbledhjen e mbajtur me datë 05.11.2018, shqyrtoi ankesën e klubit të futbollit ‘ BEHARI “ nga Vitomirica e Pejës të datës 31.10.2018 e atakuar në vendimin e Komisionit të Garave datë 30.10.2018 në regjistrimin e ndeshjes KF…

Vendimet

Vendim i Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 06.11.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

P