Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor dhe Etikës 

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading......
Lajmet

U hodh shorti për gjysmëfinalet e Kupës së Kosovës 

19 prill, 2024 – Sot në selinë e Federatës së Futbollit të Kosovës është bërë tërheqja e shortit për gjysmëfinale të Kupës së Kosovës, në praninë e Komisionit të Garave, Lindita Cena, kryetare, Valbona Gashi Uka e Agron Shosholli, anëtarë si dhe përfaqësuesve të klubeve…

Aktivitete, Kryesore

11 federatat e Evropës Juglindore takohen në Tiranë, riafirmojnë përkrahjen e pakushtëzuar për presidentin e UEFA-s, Aleksander Çeferin 

16 prill 2024 – Njëmbëdhjetë federata anëtare të UEFA-s nga Evropa Juglindore, duke përfshirë edhe Federatën e Futbollit të Kosovës, u mblodhën sot në selinë qëndrore të Federatës Shqiptare të Futbollit, për Mbledhjen strategjike të Federatave anëtare të UEFA-s. Këtë mbledhje e kryesoi presidenti i…

P