Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.01.2023, shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjes së Superkupës së Kosovës, Llapi-Ballkani, zhvilluar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.11.2018 shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komisioneve…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në mbledhjen e mbajtur me datë 05.11.2018, shqyrtoi ankesën e klubit të futbollit ‘ BEHARI “ nga Vitomirica e Pejës të datës 31.10.2018 e atakuar në vendimin e Komisionit të Garave datë 30.10.2018 në regjistrimin e ndeshjes KF…

P