Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave të futsallit 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë Futsall, në mbledhjen e mbajtur me 11.04.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 14-të të Lirimi Superligës dhe Ligës së Parë. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve, bazuar në…

Kryesore

Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

12 prill, 2024 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, sot, mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit Agim Ademi. Në këtë mbledhje KE analizoi gjendjen aktuale në futbollin e Kosovës dhe rrjedhën e kampionatit. Me këtë rast, KE konstatoi se rrjedha e garave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 11.04.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 28-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 21-të të Raiffeisen Ligës së Parë Grupi A dhe…

P