Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Kryesore

Ballkani dhe Llapi vazhdojnë me formë të mirë 

23 shkurt, 2023 – Kampioni në fuqi, Ballkani dhe skuadra fituese e Kupës në edicionin e kaluar, Llapi, kanë vazhduar serinë e fitoreve në stinorin pranveror, teksa kanë regjistruar fitoret e treta. Portokallezinjtë kanë triumfuar në stadiumin “Riza Lushta” në Mitrovicë në duel me Trepçën’89,…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Bekim Behrami dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 22.02.2023 shqyrtoi ankesën e FC ”Prishtina” me nr Reference 1256/1 datë 16.02.2023, e cila ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje SitkiBaftiu kryetar, Bekim Behrami dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 22.02.2023 shqyrtoi ankesën e KF ”Liria” me nr Reference 1254/1 datë 16.02.2023 e cila ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 21.02.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 20-të të Albi…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 21.02.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 20-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 15-të të Viva Fresh Ligës së Parë, Grupi A dhe Grupi…

P