Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.10.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së dhjetë të…

Lajmet

FFK nderon futbollistët e gjeneratës së rezistencës 

23 tetor, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës, nën kujdesin e presidentit Agim Ademi, ka ndërmarrë një nismë të rëndësishme në bashkëpunim me Ligën e Veteranëve të Futbollit të Kosovës për të nderuar futbollistët që kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në futbollin e Kosovës…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 20.10.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së nëntë të…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemajli kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 19.10.2023 shqyrtoi ankesën e KF ”Sllatina” me nr Reference 1448/1 datë 18.10.2023 e cila ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 12.10.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së mbetur të xhiros së parë të Albi Mall Superligës Fushë Kosova-Gjilani dhe ndeshjeve të xhiros së tetë të Bon Voyage Superligës…

P