Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Lajmet

Kosova U21 ngjitet në renditjen e UEFA-së 

6 qershor 2024 – Kombëtarja U21 e Kosovës ka bërë një përparim të rëndësishëm në renditjen e UEFA-së. Tani Dardanët e udhëhequr nga Afrim Tovërlani janë ngjitur në vendin e 33-të në ranglistën e UEFA-së. Kjo ngritje e konsiderueshme vjen si rezultat i paraqitjeve të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor dhe Etikës – Shkalla e Parë 

Komisioni Disiplinor dhe Etikës i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.06.2024 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave edicioni 2023-2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 04.06.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së barazhit për Superligën e Kosovës në futboll Feronikeli 74-Prishtina e Re edicioni 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga…

P