Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Lajmet

U hodh shorti për U19 në futsall për Euro 2019 

2 nëntor, 2018 – Është tërhequr shorti për kualifikimet e grup-moshës U19 në futsall të vlefshme për Kampionatin Evropian 2019. Në short kanë marrë pjesë anëtari i KE të FFK-së, Iljaz Mjaku dhe menaxheri i futsallit Rinor Havolli. Kosova u përfshi në grupin B, ku…

P