Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: admin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.04.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 04.04.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 27-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 20-të të Viva Fresh Ligës së Parë, Grupi A dhe Grupi…

Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e vet të radhës 

3 prill, 2023 – KE i FFK-së sot mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e nënkryetarit Bakir Burri. Në këtë mbledhje KE diskutoi për çështjen e licencimit të FFK-së dhe konstatoi se Federata qysh më 09.02.2023 i ka plotësuar të gjitha kushtet dhe…

Kryesore

Bujar Pllana “Ylli i Javës”  

3 prill, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”. Ky çmim për javën e 27-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit të FC Prishtina, Bujar Pllana. Vlerësimi i më të…

Lajmet

Mervan Bejtullahu debuton me sukses në garat e UEFA-s 

31 mars, 2023 – Gjyqtarët kosovarë vazhdojnë me sukses të dëshmohen edhe në arenën ndërkombëtare. Së fundmi, Mervan Bejtullahu dhe Fatmir Sekiraqa kanë qenë të deleguar nga UEFA në turneun kualifikues për Evropianin 2023 për kombëtaret U17 që u mbajt në Portugali, prej 21 deri…

P