Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur  me datë 24.10.2018 ditë e mërkurë ora 12.00 shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore  nga ana e komisioneve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit  të zhvilluara me datë 20 – 21.10.2018 dhe për…

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 11-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 10-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. (ndeshjet e javës së 10-të Feronikeli – Prishtina dhe KEK-u –…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Abdyl Bellopoja, në mbledhjen e mbajtur më datën 23.10.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2018/2019, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të…

P