Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemajli kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 01.06.2023 shqyrtoi ankesën e delegatit Mentor Baliu me nr Reference 1343/1 datë 25.05.2023 që ka atakuar vendimin e Komisionit Disiplinor –shkalla…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 31.05.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

Lajmet

KF Shkëndija kampion i Ligës së Dytë 

28 maj, 2023 – KF Shkëndija nga Hajvalia është kurorëzuar me titullin e kampionit në Ligën e Dytë, pas fitores në xhiron e fundit kundër Rilindjes, me rezultat 3:1. Kësisoj, Shkëndija bashkë me Dinamon e Ferizajt, e cila e mbylli kampionatin në pozitën e dytë…

P