Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.05.2021 shqyrtoi inicimet e hapura nga Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje, Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati anëtarë, në mbledhjen e datës 05.05.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros 25 të Ligës së Parë Grupi A dhe Grupi B në futboll…

Uncategorized @sq

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.05.2021 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisionet e Garave dhe duke ju referuar raporteve, deklaratave plotësuese…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës në përbërje, Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.05.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 32-të të Superligës së Kosovës në futboll për edicionin 2020/2021. Pas shqyrtimit komplet…

P