Author: ffk

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Dren Paca anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.05.2021 shqyrtoi ankesën e KF “Ballkani“ lidhur me deklaratën për opinion, ku si rrjedhojë nga Komisioni Disiplinore –shkalla e parë, i…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Dren Paca anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 07.05.2021 shqyrtoi ankesën e KF “Dukagjini“ për ndeshjen Vushtrria-Dukagjini, xhiro e 25-të Liga e Parë Grupi A, lidhur me aktivizimin e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 07.05.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros 33-të të Superligës në futboll për edicionin 2020/2021. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve, bazuar në nenin…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.05.2021 shqyrtoi inicimet e hapura nga Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë dhe…

P