Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 14.09.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së pestëtë Bon Voyage Superligës U21 në futboll për edicionin 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor  

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.09.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së katërt të…

Lajmet

Më 18 shtator mbahet seminari për trajnerë 

14 shtator, 2023 – Nën organizimin e Bordit të Shoqatës së Trajnerëve të Futbollit dhe FFK-së, më 18 shtator do të mbahet seminari i radhës për trajnerët e klubeve të Albi Mall Superligës dhe Viva Fresh Ligës së Parë. Seminari është i ndarë në dy…

P