Author: ffk

Lajmet

MKRS ndan 189 mijë euro për FFK-në 

Sot, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Federatës së Futbollit të Kosovës. Nëpërmjet këtij Memorandumi Bashkëpunimi, MKRS-ja ndihmon FFK-në me 189 mijë euro, për programin vjetor të këtij viti. Ministri Kujtim…

Lajmet

Lojëra cilësore në Kampin Edukativ Nacional 

Sot më 4 korrik në stadiumin “ Agron Rama” në Kastriot kanë përfunduar të gjitha ndeshjet e parapara me Programin e Kampit Edukativ Nacional dhe nesër do të zhvillohet ndeshja finale. Kampi është zhvilluar në një atmosferë sportive, ku futbollistët e të gjitha rajoneve kanë treguar lojëra…

Lajmet

Filloi Kampi Edukativ Nacional U15 

Sot më 3 korrik në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot ka nisur Kampi Nacional Edukativ për grup-moshën U-15,  në të cilin po marrin pjesë 144 futbollistë nga 7 rajonet e Kosovës. Në hapjen solemne futbollistët e rinj, trajnerët dhe ekipin përzgjedhës fillimisht me një fjalë…

Lajmet, Qendra e Edukimit

Diplomuan trajnerët për Licencën B 

Sot më 3 korrik Palestrën Sportive “Katana” u bë dorëzimi i diplomave për trajnerët të cilët me sukses e përfunduan trajnimin trejavorë për Licencë “B” UEFA, që u bë në kuadër të bashkëpunimit me Federatën Gjermane të Futbollit (DFB). Në këtë trajnim ishin përfshi 25…

Lajmet, Qendra e Edukimit

Seminari për trajner në fazën finale 

Seminari për trajner të futbollit i nivelit  “Junioren Elitelizenz”, që po  organizohet nga Federata e Futbollit të Kosovës në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Gjermanisë tashmë ka arritur në fazën finale. Kjo është java e tretë e këtij seminari, e ku kandidatët e regjistruar…

Lajmet

Orari i kontrollimeve mjekësore për futbollistë 

Federata e Futbollit e Kosovës në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive në Prishtinë ka përpiluar orarin e kontrolleve sistematike të futbollistëve për stinorin vjeshtor 2015/16, e të cilit orar klubet janë të obliguara t’i përmbahen. Shkarko orarin në PDF

P