Author: ffk

Statistika

Statistikat pas javës së 3-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 3-të: renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar e  statistika tjera interesante.  Shkarko dokumentin   

Kryesore

“Dardanët”, të gatshëm ta përkrahin Përfaqësuesen 

Sot më 2 shtator në prag të ndeshjes miqësore ndërkombëtare Kosova-Omani u mbajt një takim me grupet e adhuruesve të Kosovës, të cilët në ndeshjet e përfaqësueses së Kosovës paraqiten me emrin “Dardanët”. Fillimisht, përfaqësuesit e “Ujqve” nga Ferizaj, “Skifterat” Gjilan, “Intelektualët” Gjilan, “Shqiponja e…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me date 02.09.2014 ( ditë e martë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara me date ; 30-31.08.2014 dhe për të njejtat…

Vendimet

Inicim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM të PROCEDURËS DISCIPLINORE ndaj: 1.Lojtarit të KF “F-KOSOVËS”,QËNDRIM KIDA , me nr.licence 15 dhe libreze 1/1795, për shkak të ndëshkimit më karton të kuq (motivi:…

Lajmet

Agjenda e Përfaqësueses për miqësoren me Omanin 

Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaki, ka përgatitur agjendën e grumbullimit të futbollistëve për miqësoren e radhës ndërkombëtare kundër Omanit, që më 7 shtator do të zhvillohet në Prishtinë. Tubimi i futbollistëve do të fillojë më 3 shtator. Shkarko agjendën

P