Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më fatë 08.05.2014 ( ditë e enjtë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të padisiplinuarit, dhe për të…

Statistika

Statistikat pas javës së 28-të 

Statistikat e përgjithshme të Raiffeisen Superligës pas javës së 28-të: renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, statistikat e futbollistëve, periudha e golave të shënuar e shumë statistika tjera interesante. Shkarko dokumentin

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vetë të rregullt mbajtur me datë 06.05.2014 ( ditë e martë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 06.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 28-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

P