Author: ffk

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

27.05.2014 – Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 27.05.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si…

Statistika

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të fundjavës 

Janë caktuar gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 33-të (të fundit) në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 30-të (të fundit) në Ligën e Parë. Raiffeisen Superliga, java e 33-të: E shtunë, 31.05.2014 nga ora 17.00 Pr.st.Flamurtarit: HAJVALIA-DRENICA, E.Janovaliu, L.Muhadri, F.Sekiraça, 4.M.Baliu, FERONIKELI-DRITA, Besfort Kosumi,…

P