Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Statistika

U hodh shorti për edicionin e ri (orari i kompletuar) 

Sot më 25 korrik, në Shtëpinë e Sporteve nën drejtimin e Komisarit të Garave z. Ismet Ahmeti dhe zyrtarit të FFK-së, z. Adem Çollakaj e në praninë e përfaqësuesve të skuadrave të Raiffeisen Superligës dhe të Ligës së Parë u bë tërheqja e shortit për…

Aktivitete

Vokrri takoi ambasadorin Minxhozi 

Sot më 24 korrik, kryetari i Federatës ë Futbollit të Kosovës (FFK) z. Fadil Vokrri, priti ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë z. Qemal Minxhozi. Në këtë takim kryetari Vokrri e njohu ambasadorin Minxhozi, për zhvillimin dhe të arriturat në futbollin e Kosovës në…

Aktivitete

Raiffeisen Bank mbetet partner strategjik i FFK-së 

Sot më 17 korrik, në ambientet e hotel “Emerald” është nënshkruar kontrata për vazhdimin e bashkëpunimit, ndërmjet Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) dhe Raiffeisen Bank (RFB). Në fjalën e tij, sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, theksoi se Raiffeisen Bank është partneri më…

Statistika

Kampionati i ri fillon më 16 gusht 

Sot më 16 korrik, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku debatoi për shumë çështje me rëndësi. KE i FFK-së mori vendim që kampionati i ri të fillojë më 16 gusht për Raiffeisen Superligën e Kosovës….

Lajmet

Talentet të kënaqur me kampin 

Në kampin edukativ nacional U-15 që nisi të hënën në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot, po marrin pjesë 144 futbollistë nga shtatë rajonet e Kosovës, që po punojnë në mbikëqyrjen e Shatbit të përfaqësueses “A| dhe të 16 trajnerëve të futbollit. Në morëm mendimin e…

Aktivitete

Filloi kampi edukativ nacional U-15 

Sot më 7 korrik në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot u bë hapja e kampit edukativ nacional për grup-moshën U-15, që është kampi i pestë me radhë e ku po marrin pjesë 144 futbollistë nga 7 rajone të Kosovës. Pjesëmarrësit e kampit në emër të…

P