Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtar  në mbledhjen e mbajtur me datë 26.06.2014 , shqyrtoi ankesën e klubit të futsallit “ LIBURNI “  nga Gjakova të datës  25.06.2014, në…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 26.06.2014 ( ditë e enjte – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar (…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë , në mbledhjen e mbajtur me date 20.06.2014 shqyrtoi inicimet e filluara nga përgjegjësi i Federatës së Futbollit për mbikqyrjen e organizimit të ndeshjeve të Play-offit për grupmoshat e reja ( kadet, pionier dhe fatosa ) për gjyqtaret e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

KOMISIONI PËR ANKESA (i Shkallës së dytë) në përbërje Afrim PREKAZI,Kryetar,  Agim Bahtiri e Sitki Baftiu anëtarë, në tubimin e datës 18.06.2014, lidhur më Ankesën e FC “Prishtina” nga Prishtina, lidhur më Vendimin e shqiptuar nga Komisioni Disciplinor i Shkallës së parë, bazuar në gjithë…

Aktivitete

FFK do të bëjë pararegjistrimin e lojtarëve dhe klubeve 

Sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu mbajti sot një konferencë për media, në të cilën shpalosi disa nga prioritetet e FFK-së para fillimit të kampionatit të ri. Duke i përshëndetur media Salihu, theksoi domosdoshmërinë e fillimit sa më të mirë të kampionatit të ri…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2014 ( ditë e premtë – ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe…

P