Author: ffk

Lajmet

Shtyhet takimi i paraparë në FIFA 

Mbrëmë vonë ka arritur letra nga FIFA se takimi i paraparë për nesër më 29 nëntor, ndërmjet FIFA-s, FFK-së dhe Federatës serbe është shtyrë për një kohë tjetër. Kështu që delegacioni i FFK-së me gjithë përgatitjet ka anuluar udhëtimin për në selinë e FIFA-s në…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 26 nëntor, Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku shqyrtoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e garave të stinorit vjeshtor dhe konstatoi se me gjithë disa probleme…

Statistika

Llamkosi e mposhti Ferizajn 

Llamkos Kosova ka konfirmuar se është kampion vjeshtor i Kosovës pasi që ka mposhtur me rezultat 2-1 Ferizajin, të cilët ruajnë pozitën e dytë pasi që Hysi pësojë si mysafirë i Dritës me rezultat 2-0. Befasia ndodhi në Mitrovicë, pasi që Ferronikeli i arriti të…

P