Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Lajmet

Telegram ngushëllimi 

E nderuara familje e Bajram Bardhit!   Lajmi për vdekjen  e Bajram Bardhit na prekur thelle gjithë komunitetin sportivë e në veçanti të futbollit pjesë e të cilit ishte gjatë gjithë jetës së tij , ndaj  ju lutem që në emrin tim, KE, klubeve, futbollistëve…

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të fundjavës 

Me ndeshjen ndërmjet Feronikelit dhe Ferizajt, që zhvillohet, të premten, në Prizren, nis java e 27-të në Raiffeisen Superligë. Ndërkohë, të shtunën do të luhen tri ndeshje, derisa të dielën dy ndeshje.   Raiffeisen Superliga: Java e 27- 08/ 09/10/.05.2015 ORA 15.00 E premte  08.05.2015:…

Vendimet

Vendim i Shkallës së Dytë 

Komisioni për ankesa i shkallës së dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtar, në mbledhjen  e mbajtur me date  04.05.2015 në procedure të rregullt  shqyrtoi ankesën e klubit të futbollit “ TREPÇA “ nga Mitrovica me…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vet të mbajtur me date ; 06.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…

Lajmet

Përfaqësuesja U-19 grumbullohet të enjten 

Përfaqësuesja U-19 do të grumbullohet, të enjten, më 7 maj në stadiumin e KF “Flamurtari” në orën 10:00.   Lista e të grumbulluarve 1.Albert Stublla – PR 2.Lorik Arifi      -TR 3.Ismail Berisha – FL 4.Arber Fona – PR 5.Rron Statovci – 2Korr 6.Edmond Kuqi –…

Lajmet

Orari i ndeshjeve të javës së 27-të 

Ndeshja ndërmjet Feronikelit dhe Ferizajt do ta hapë javën e 27-të në Raiffeisen Superligë. Ndërkohë, të shtunën do të zhvillohen tri ndeshje, derisa të dielën dy ndeshjet e fundit.   Raiffeisen Superliga: Java e 27 – 08/ 09/10/.05.2015 ORA 15.00 E premte 08.05.2015: ORA 15.00…

Vendimet

Inicime disiplinore 

INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1. Ndaj KF “ Ferizaj” (motivi –mos kryerja e obligimeve financiare ndaj personave zyrtat te ndeshjes KF Ferizaj – KF Prishtina) sipas raportit te vezhguesit.   KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë,…

P