Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Lajmet

Liridon Leci sqarohet para Komisionit Disiplinor 

Duke ndjekur lajmet në gazeta dhe portale të ndryshme në Suedi, Shqipëri e Kosovë, në lidhje me deklaratat e futbollistit Liridon Leci aktualisht lojtar i KF “Hajvalia”, FFK-ja ka thirr Komisionin Disiplinor(KD) në një mbledhje të jashtëzakonshme, për të vërtetuar deklaratat e pretenduara nga ana…

Lajmet

Bekim Zogaj dhuroi pajisje për gjyqtarët e futbollit 

Sot më 29 janar, gjyqtari dhe instruktori shqiptar tashmë i mirënjohur Bekim Zogaj që jeton dhe vepron në Zvicër, ka vizituar FFK-në, ku është pritur nga kryetari i Komsionit te Gjyqtarëve të futbollit të Kosovës z. Përparim Hasani. Mikpritësi Hasani e njohu z. Zogaj për…

Lajmet

Orari i kontrollimeve mjekësore për gjyqtarë të futbollit 

Komisioni për Gjyqtarë i FFK-së në koordinim me Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë, ka caktuar orarin e kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët e shtatë regjioneve. Orari i kontrollimeve është si vijon: PRISHTINA………….. 02–03.02.2015 (e hënë e martë) MITROVICA…………  04.02.2015……… (e mërkurë) PEJA……………………  05.02.2015……….(e enjte) GJAKOVA…………… …

Lajmet

Orari për kontrollime mjekësore 

Qendra Kombëtare e Mjekësisë Sportive (QKMS) ka përpiluar orarin e kontrolleve sistematike të futbollistëve për stinorin pranveror 2014/2015. Shkarko orarin në PDF

Kryesore

Loret Sadiku futbollisti më i mirë i Kosovës për vitin 2014 

Sot më 9 janar në ambientet e hotel ”Emerald”, FFK-ja në një ceremoni madhështore ka shpallur laureatët për Vitin 2014, në parninë e shumë personaliteteve të shquara nga jeta sportive, politike, shoqërore dhe mediave. Duhet veçuar pjesëmarrjen e zv.kryeministrit dhe ministrin të MKRS-së z. Kujtim Shala, mikut të…

Kryesore

Vokrri vizitoi stadiumin "Riza Lushta" 

Sot më 4 janar, menjëherë pas kthimit nga Gjermania dhe Zvicra, ku në fund të vitit pati shumë takime me faktorë relevant me ndikim në futbollin evropian e botëror, kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri, vizitoi klubin e KF ”Trepça ‘89”, pas shpërthimit të zjarrit…

P