Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Kryesore, U19

Krasniqi në përgjithësi i kënaqur me punën e djelmoshave 

9 shkurt, 2017 – Përfaqësuesja U-19 ka vazhduar me punë intensive në grumbullimin që po mbahet në Ulqin. Gjatë ditës së sotme janë zhvilluar dy seanca stërvitore nga dy orë, ku është punuar në aspektin tekniko-taktik, në fazën ofanzive dhe defanzive si dhe është improvizuar…

Kryesore, U19

Përfaqësuesja U-19 mbajti stërvitjen e parë në Ulqin 

8 shkurt, 2017 – Ekspedita e Përfaqësueses së Kosovës U-19 e prirë nga drejtori për marrëdhënie me jashtë në FFK, Artan Govori dhe përzgjedhësi Ramiz Krasniqi me ndihmësit Nazmi Rama e Xhelal Karabegu, ka arritur sot në Ulqin dhe është akomoduar në hotelin “Olympic”, ku…

Licencimi

FFK-ja organizon seminar për licencimin e klubeve 

8 shkurt, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë seminar dy ditorë për licencimin e klubeve të futbollit. Seminari mbahet më 9 dhe 10 shkurt duke filluar prej orës 9.00, në hotel Emerald, e ku do të jenë të pranishëm edhe zyrtarë…

Lajmet

Paraqitje e kënaqshme e gjyqtarëve në testet fizike 

4 shkurt, 2017 – Sot në përmbyllje të kampit të gjyqtarëve në Ulqin, për vizitë kanë qenë nënkryetari i KE të FFK-së, Agim Ademi dhe anëtarët e KE-së, Bakir Burri, Xhelal Broja dhe Bekim Rexhepi. Me këtë rast, ata, kanë përgëzuar gjyqtarët për paraqitjen e…

Lajmet, U19

Përfaqësuesja U-19 mban grumbullimin e radhës në Ulqin 

3 shkurt, 2017 – Përfaqësuesja U-19 e Kosovës në kuadër të seleksionimit të futbollistëve dhe përgatitjeve për kualifikimet e Kampionatit Evropian 2018, prej 8 deri më 12 shkurt do të mbajë grumbullimin e radhës në Ulqin. Në këtë grumbullim përzgjedhësi Ramiz Krasniqi ka ftuar 18…

P