Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Kryesore

Pritje për Ermir Lenjanin 

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, e kanë pritur sot në selinë e FFK-së, futbollistin kosovar të kombëtares shqiptare, Ermir Lenjani. Me këtë rast, kryetari Vokrri e përgëzoi futbollistin e St. Gallenit për një vit të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare  në mbledhjen e mbajtur me date  20.11.2014 , shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga javet e fundit dhe për të njejtat duke iu referuar  raporteve të zyrtarëve , konform Displozitave…

Kryesore

Presidentja nderoi Vokrrin me "Medaljen Presidenciale të Meritave" 

Sot më 4 dhjetor në kabinetin e saj presidentja znj. Atifete Jahjaga i dorëzoi dekoratën “Medalja Presidenciale e meritave”, kryetarit të FFK-së z. Fadil Vokrri. Me rastin e dorëzimit të dekoratës presidentja Jahjaga ka përgëzuar kryetarin Vokrri për gjithë kontributin e tij që ka dhënë,…

Lajmet

FFK-FSHF, trajnim për trajnerët kosovarë për licencën A 

Në kuadër të përsosjes profesionale të trajnerëve FFK-ja në bashkëpunim me FSHF-në do të organizojë një trajnim intenziv për licencën “A” në Shqipëri. Në këtë trajnim do të përfshihen të gjithë kandidatët që kanë aplikuar më herët si dhe të gjithë të interesuarit që tashmë…

Aktivitete, Kryesore

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 1 dhjetor, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku debatoi për shumë çështje për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizojë përfundimin e garave të stinorit vjeshtor  duke konstatuar se garat kanë pasur një…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM të  PROCEDURËS  DISCIPLINORE   NDAJ 1.Ndaj lojtarit te KF ”LIRIA” Fitim Krusha me nr lic 7 dhe nr lib 5292 (motivi- pas perfundimit te ndeshjes…

P