Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: ffk

Lajmet

Licencimi për trajner të grupmoshave në kuadër të FFK-së 

Federata e Futbollit e Kosovës në janar 2011 do të organizojë edukimet për trajner të grupmoshave. Edukimet do të jenë të përqendruara në Prishtinë dhe PejëEdukimet janë të obliguara për trajnerët e grupmoshave për të marrë licencën e trajnerëve në kuadër të FFK-së dhe mundësi…

Lajmet

Shkolla e portierëve për grupmosha në kuadër të Përfaqësueses 

2010-09-07 Qëllimi: Duke pasur parasysh gjendjen momentale të portierëve në Kosovë, numrin e kufizuar të portierëve kosovar me kualitete të larta në klubet evropiane,  unë si përzgjedhës i Kosovës, në bashkëpunim me shtabin teknik dhe në koordinim me krerët e FFK-së, dëshirojmë që të gjejmë…

Lajmet

Bunjaki, konferencë me media në prag të miqësores Xamax-Kosova 

2010-10-06 Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës, Albert Bunjaki, do të mbajë nesër (e enjte) një konferencë për media në Neuchatel, në prag të ndeshjes miqësore Xamax-Kosova, që zhvillohet të shtunën më 9 tetor. Në këtë konferencë, e cila fillon në orën 17:00, përzgjedhësi Bunjaki do…

P