Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Author: Maki Bajrami

Kryesore, Lajmet

Hapet procesi i akreditimit për ndeshjet e nëntorit 

Federata e Futbollit e Kosovës njofton mediat se është hapur procesi i akreditimit për ndeshjet miqësore të muajit nëntor: Kosovë – Armeni, 16 nëntor 2022, stadiumi “Fadil Vokrri”. Kosovë – Ishujt Faroe, 19 nëntor 2022, stadiumi “Fadil Vokrri”. Për të aplikuar për akreditim ju lutemi…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa  

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Bekim Behrami dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 23.09.2022 shqyrtoi ankesën e FC “Prishtina” me nr Reference 1148/1 atë 13.09.2022 e cila i është kthyer Komisionit për Ankesa –…

P