Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se biletat për ndeshjen kualifikuese Kosova – Mali i Zi, do të dalin në shitje më 7 tetor, në orën 16:00, në platformën online www.tiks.app

Çmimet e biletave janë si vijon:
Veri dhe Jug 5 euro
Lindje 10 dhe 15 euro
Perëndim 15 dhe 20 euro
VIP 80 euro