futsallkosovaJanë zhvilluar ndeshjet e javës së parë në Superligën e Kosovës në futsall. Më poshtë e gjeni buletinin nr 1.

                            BULETINI nr. 1
 

  1. Feniksi (Drenas)-Mitrovica (Mitrovicë)         9:3
  2. Besa (Pejë)- Liburni (Gjakovë)                       2:6
  3. Artana (Novo Bërd)-Juniku (Junik)               6:7
  4. Përlepnica (Gjilan)-BB Lllapi (Podujevë)     2:2

 

                                                                           TABELA

 

Ekipi

L

F

B

H

G

G-D

Pikë

1

Feniksi    (Drenas)

1

1

0

0

9:3

+6

3

2

Liburni  (Gjakovë)

1

1

0

0

6:2

+4

3

3

Juniku (Junik)

1

1

0

0

7:6

+1

3

4

BB Llapi (Podujevë)

1

0

1

0

2:2

0

1

5

Përlepnica (Gjilan)

1

0

1

0

2:2

0

1

6

Artana (Novo Bërd)

1

0

0

1

6:7

-1

0

7

Besa (Pejë)

1

0

0

1

2:6

-4

0

8

Mitrovica (Mitrovicë)

1

0

0

1

3:9

-6

0

 

Golashënuesit :
4 gola: Shpend BRAHIMI (Feniksi)
3 gola: Avdyl MALOKU,Lum LLUKA (Juniku)
2 gola: Egzon ABAZI (Artana),Nexhip SELIMI (Liburni),Masar HAXHIU (Mitrovica), Mentor MEJZINI (Feniksi)
1 gol: Mensur HYSENI, Qendrim MURATI(BB Llapi),Jetmir KRYEZIU,Valmir KAMBERI (Përlepnica),Muharrrem SARAQINI (Juniku),Gazmend ABAZI,Sherif RUKOVCI,Malush QERIMI,Drilon MALOKU,Artan LAMA,Ideal BROVINA,Halim SELMANAJ,Arbër DOBROSHI (Liburni),Eroll TABAKU,Vahid KRASNIQI (Besa),Artan GJAKA (Mitrovica),Ani MULLAJI,Narcis ALIBEGU,Florent HASI (Feniksi)
 
Kartonë të verdhë:
(1 karton): Mensur HYSENI (BB Llapi),Valmir KAMBERI (Përlepnica),Fatmir MUSTAFA,Ilir  MUSTAFA,Drilon MALOKU (Artana),Lum LLUKA,Avdyl MALOKU (Juniku),Fidan GASHI (Feniksi)
 

Vendimet e Komisionit:
1.Ndeshjet e xhiros së parë regjistrohen me rezultatin e aritur në fushë.

2.Ndihmës trajneri i FC JUNIKU (Junik) ndëshkohet me 2 (dy) ndeshje mos prezence ne bankinën e ekipit, kurse ekipi FC Juniku ndëshkohet me 100 Euro.

3.Ekipet duhet t’i kryejnë obligimet financiare ndaj FFk-së konform propozicioneve të garave .

4.Trajneret ,vezhguesit dhe referët e Certifikuar të sjellin Fotografi (2 foto), kopjen e letërnjoftimit dhe të Certifikatës për pajisje me LICENCA.

5.Komisioni mban të drejtën e ndërrimit të terminit.