albertbunjaki3Sot më 20 mars përzgjedhësi i Përfaqësueses “A” të Kosovës z. Albert Bunjaki për media edhe zyrtarisht e bën publike emëroren e futbollistëve, të cilët i ka ftuar për dy ndeshjet miqësore ndërkombëtare:
 
Kosova – Eintracht Frankfurt                  24 Mars 2015
Kosova- Werder Bremen             27 Mars 2015
 
LISTA E FUTBOLLISTËVE TË GRUMBULLUAR
 
Futbollisti:                      Klubi:                                    Datëlindja:   Paraqitjet:   Golat:
Portierë:
Samir Ujkani     U.S. Palermo (ITA)                    05.07.1988                    3                      0
Julian Bibleka    E. Frankurt (GER)                      04.05.1996                    1                      0
Altik Muhaxhiri   Vëllaznimi (KOS)                       09.01.1992                    0                      0
Mbrojtës:
Ilir Berisha                     Gefle (SWE)                   25.06.1991                   2                      0
Avni Pepa                     Vestman (ISL)               14.11.1988                    2                      0
Loret Sadiku      Mersinspor (TUR)                      28.07.1991                    3                      0
Fanol Perdedaj  Energie C. (GER)                      16.07.1991                    4                      0
Krisitan Nushi    Winterthur (SWI)                        21.07.1982                    5                      0
Dren Feka                     Hamburg (GER)             09.06.1997                    0                      0
                
Mesfushorë:
Enis Alushi                    St. Pauli (GER)             22.12.1985                    3                      0
Anel Rashkaj     Sandnes Ulf  (NOR)                   19.08.1989                    4                      0
Faton Toski                   FSV Frankfurt (GER)     17.02.1987                    4                      0
Besar Halimi     Sttugarter K.(GER)                    12.12.1994                    0                      0
Milot Rashica    Kosova V (KOS)                        28.06.1996                    0                      0
Valmir Sulejmani            Union B.(GER)             01.02.1996                    0                      0
Eroll Zejnullahu  Union B. (GER)                                     19.10.1994                    1                      0
Bersant Celina   Manchester C (ENG)                 09.09.1996                    2                      0
 
 
Sulmues:
Bajram Nebihu   Union Berlin (GER)                    05.08.1988                    0                      0
Erton Fejzullahu Beijing G. (CHIN)                      09.08.1988                    0
Donis Avdijaj     Strum Graz       (AUS)               25.08.1996                    0                      0
 
Përzgjedhësi Bunjaku është i gatshëm që t’ju jap më shumë infrmacione për secilin futbollistë dhe mosha mesatare e këtyre futbollistëve është 22.85 vjeç. Ndeshjet janë llogaritur për kombëtare në vitin 2014. Për ndonjë hollësi mund t’i drejtoheni përzgjdhësit në postën e tij elektronike albertbunjaku@hotmail.com dhe ju do të merrni përgjigje të shpejt dhe adekuate.