15 shkurt, 2018 – Komisioni i Garave i Ligës së dytë dhe juniorëve ka mbajtur mbledhjen e vet në të cilën mori vendim për fillimin e garave të stinorit pranveror. Kësisoj, stinori pranveror në Superligën e Juniorëve fillon më 24 shkurt – Stinori pranveror në Ligën e parë të juniorëve fillon më 3 mars – Stinori pranveror në Ligën e dytë, në të dy grupet fillon më 3 mars si dhe Stinori pranveror në Superligën e kadetëve fillon më 10 mars. Komisioni i Garavë ua tërheq vërejtjen të gjitha Lidhjeve Rajonale të Futbollit në Kosovë, se garat duhet filluar me kohë, në mënyrë që ato të përfundojnë deri më 20 maj, ndërkohë që “play-off”-i duhet përfunduar deri më 1 qershor.