Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

15 qershor, 2021 – KE i FFK-së mbajti sot mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, e ku diskutoi për shumë çështje në futbollin e Kosovës. KE shqyrtoi Projekt Strategjinë zhvillimore të FFK-së, ku do të përfshihen objektivat afatmesme dhe afatgjata…

P