Category: Aktivitete

Aktivitete

U mbajt Kuvendi i Punës i FFK-së 

Sot më 4 shtator në hotel “Emerald” para punimeve të Kuvendit të rregullt të punës së FFK-së, mbledhje mbajti KE i FFK-së, ku debatoi për shumë çështje në FFK. Ndërkaq, kryetari i FFK-së në mbështetje të Statutit të FFK-së që i jep atij të drejtën…

Aktivitete, Kryesore

Vokrri u prit nga Shukeri në Zagreb 

Kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri i shoqëruar nga nënkryetari Agim Ademi sot në selinë e Federatës së Futbollit të Kroacisë u pritë nga kryetari i saj z. Davor Shuker. Kryetari i FF të Kroacisë z. Shuker ka falënderuar delegacionin e FFK-së për këtë vizitë…

Aktivitete, Kryesore

Vokrri priti ambasadorin O’Connell 

Sot më 20 gusht, kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri  priti ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, z. Ruairi O’Connell, e ku ishin të pranishëm edhe nënkryetari Agim Ademi dhe sekretari i përgjithshëm Eroll Salihu. Kryetari Vokrri duke i dëshiruar mirëseardhje ka falënderuar ambasadorin…

P