Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete

Presidenti Ademi viziton klubet që ndodhen në Durrës 

6 shkurt, 2022 – Presidenti Agim Ademi ka qëndruar sot në Durrës për t’i vizituar klubet e Ligës së Parë, ato të Ligës së Dytë dhe Ligës së Femrave, të cilat po e zhvillojnë fazën finale të përgatitjeve për stinorin pranveror në bregdetin shqiptar. Gjatë…

P