Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete

Vokrri u prit nga ministri Shala 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Shala, ka pritur në takim kreun e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Fadil Vokrri. Ai e njoftoi ministrin për aplikimin për pranim në Unionin e Federatave Evropiane të Futbollit (UEFA) dhe për takimin që ka pasur…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 5 mars, KE i FFK-së nën drejtimin e Agim Ademi, nënkryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku diskutoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizoi përgatitjet për që po bëhen për pjesëmarrje të Përfaqësueses së Kosovës…

Aktivitete, Kryesore

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 1 dhjetor, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku debatoi për shumë çështje për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizojë përfundimin e garave të stinorit vjeshtor  duke konstatuar se garat kanë pasur një…

Aktivitete, Kryesore

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 27 tetor, KE i FFK-së nën drejtimin e Fadil Vokrrit, kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku debatoi për shumë çështje për futbollin e Kosovës. KE i FFK-së analizojë rrjedhën e deritashme të garave duke konstatuar se garat kanë pasur një rrjedhë…

Aktivitete

Kosova e Munihut e gatshme për sfidën me Feronikelin 

Sot më 20 tetor në Shtëpinë e Sporteve në Prishtinë, u mbajt konferencë me gazetarë në prag të ndeshjes ndërmjet fituesit të kupës së Kosovës KF”Feronikeli” nga Drenasi dhe fituesit të kupës së Kosovës për Gjermani KF”Kosova” e Munihut. Duke i përshëndetur të pranishmit sekretari…

P