Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

FFK bëhet edhe me një sponsor 

26 dhjetor, 2021 – Numri i bizneseve të cilat po vendosin të bashkëpunojnë me Federatën e Futbollit të Kosovës po rritet gjithnjë e më shumë. Sot, presidenti Agim Ademi ka arritur marrëveshje me sponsorin e ri, kompaninë Al Trade Center. Marrëveshja është nënshkruar nga presidenti…

Aktivitete, Kryesore

KEP sponsor i ri i FFK-së 

16 dhjetor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës është bërë me  partner të ri. Bëhet fjalë për institucionin mikro-financiar KEP. Nënshkrimi i marrëveshjes është bërë, sot, në selinë e FFK-së nga presidenti Agim Ademi dhe kryeshefi ekzekutiv i KEP-it, Shpend Nura. Kjo marrëveshje vjen…

Aktivitete, Kryesore

KE i FFK-së mbajti mbledhjen e radhës 

11 dhjetor, 2021 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së mbajti mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, e  ku diskutoi për shumë çështje në futbollin  e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e garave që tashmë janë në përmbyllje të stinorit vjeshtor me konstatimin…

P