Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete

Takim konstruktiv në FIFA 

Ka përfunduar takimi ndërmjet krerëve të FFK-së, kryetarit Fadil Vokrri dhe sekretarit të përgjithshëm Eroll Salihu,  z. Sep Blatter dhe krerëve të Federatës së Futbollit të Serbisë, në selinë e FIFA-s.  Takimi ka rrjedhur në frymë shumë konstruktive dhe mirëkuptimi. Është biseduar për problemet e…

Aktivitete

Më 29 tetor, takimi zyrtar FIFA – FFK – FFS 

Më 29 tetor (e martë), në orën 9:00 është caktuar takimi i përbashkët zyrtar ndërmjet kreut të FIFA-s, Sep Blater dhe krerëve të Federatës së Futbollit të Kosovës dhe atyre të Federatës së Futbollit të Serbisë. Ftesa zyrtare nga FIFA për këtë takim ka arritur…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 24 tetor, KE i FFK-së në drejtimin e z. Fadil Vokrri kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës, ku debatoi për shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE analizoi rrjedhën e deritashme të kampionatit, veçmas pjesës së parë të Raiffeisen Superligës,…

Aktivitete

Vokrri ligjëroi në konferencën e organizuar nga BE-ja 

Sot më 8 tetor, kryetari i FFK-së, z. Fadil Vokrri, i shoqëruar nga sekretari i përgjithshëmm z. Eroll Salihu, ka marrë pjesë në konferencën e organizuar nga Zyra e BE-së në Kosovë me temën: Promovimi dhe zhvillimi i sportit për të rinj: kooperimi dhe bashkëpunimi…

Aktivitete

Krerët e FFK-së u takuan me Otto Rehagelin 

Të dielën më 22 shtator, kryetari i FFK-së z. Fadil Vokrri i shoqëruar nga anëtari KE z. Agim Maloku si dhe sekretari i përgjithshëm Eroll Salihu kanë takuar në Prizren trajnerin e mirënjohur dhe ish përzgjedhësin e Kombëtares greke Otto Rehagel, i cili këto ditë…

Aktivitete

Vazhdon bashkëpunimi ndërmjet FFK-së dhe Air Prishtina 

Sot më 23 shtator, është nënshkruar kontrata për vazhdimin e bashkëpunimit ndërmjet FFK-së dhe Kompanisë “Air Prishtina”. Pas një viti të shkëlqyeshëm dhe korrekt të bashkëpunimit me “Air Prishtina” kemi vendosur që të vazhdojmë edhe më tutje bashkëpunimin, ka thënë kryetari i FFK-së z. Fadil…

Aktivitete

Nga mbledhja e KE të FFK-së 

Sot më 24 shtator, Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar, mbajti mbledhjen e vet të radhës ku pikë kryesore ishte rrjedha e  deritashme të kampionatit. KE konstatoi se me gjithë disa probleme që u shfaqen në javën e dytë e të…

Aktivitete

Vokrri takoi Bordin e SHGSPK-së 

Sot më 17 shtator, kryetari i FFK-së Fadil Vokrri bashkë me nënkryetarin Agim Ademi dhe sekretarin e përgjithshëm Eroll Salihu kanë pritur kryetarin e Bordit të Shoqatës Profesionistë  e Gazetarëve sportivë të Kosovës(SHPGSK), z. Milaim Krasniqi me anëtarët e Bordit. Kryetari Vokrri duke i përgëzuar…

P