Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Aktivitete

Aktivitete, Kryesore

FFK certifikon pesë gjyqtarë të rinj 

26 prill, 2022 – Federata e Futbollit e Kosovës para dy vitesh ka filluar me ciklin e dytë të programit për mentorë dhe talente të referimit, derisa sot ky program është finalizuar me shpërndarjen e diplomave dhe certifikatave për pjesëmarrësit. Gjatë këtij programi dyvjeçar, 5…

P