Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Arkivi i lajmeve

Arkivi i lajmeve

Kombëtarja U-19 udhëtoi për Durrës 

23 maj, 2018 – Pas grumbullimit të para një muaji kryesisht me futbollistë vendor, Kombëtarja U-19 e Kosovës, sërish ka bërë grumbullimin e grupit të futbollistëve edhe të atyre që luajnë në klubet evropiane dhe pas një stërvitje që patën dje në stadiumin “Ekrem Graiçevci”…

P