Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Arkivi i lajmeve

Arkivi i lajmeve

Konfirmohet miqësorja Kosovë – Shqipëri 

15 maj, 2018 – Pas shumë përpjekjeve dhe angazhimit të jashtëzakonshëm të presidentit të FFK-së, z. Fadil Vokrri, më në fund Federata e Futbollit e Zvicrës ka dhënë leje për zhvillimin e ndeshjes miqësore ndërmjet Kombëtares së Kosovës dhe Kombëtares së Shqipërisë. Kjo ndeshje do…

Arkivi i lajmeve

Vazhdon mbështetja e FFK-së për klubet e femrave 

14 maj, 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës është vendosur që të mbështesë në vazhdimësi zhvillimin e futbollit të femrave. Në këtë drejtim, sot, anëtarja e KE dhe kryetarja e Komisionit për futbollin e femrave znj. Vjollcë Krasniqi bashkë me menaxheren e Ligës së femrave…

P