11 maj, 2018 – Komisioni i FFK-së për licencimin e klubeve për garat evropiane ka mbajtur sot një konferencë për media ku ka shpalosur detajet rreth procesit të sivjetmë të licencimit. Kryetari i këtij komisioni, Naim Havolli dhe menaxheri i licencimeve, Bajram Shala, kanë shpalosur…