Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombëtarja A – Femrat

Kombëtarja A – Femrat, Lajmet

Përfaqësuesja u nis për në Durrës 

3 prill, 2017 – Përfaqësuesja e Kosovës në konkurrencën e femrave u nisë sot për në Shqipëri, përkatësisht në Durrës, ku do të vendoset dhe do të përgatitet për ndeshjet parakualifikuese për Kampionatin botëror ‘Franca 2019’. Kosova është në Grupin B bashkë me Shqipërinë që…

P