Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: FIFAconnect

FIFAconnect, Lajmet

Aktivizohet platforma "FIFA Connect" 

4 korrik, 2017 – Njoftohen të gjitha klubet, shkollat e futbollit dhe Lidhjet Rajonale se platforma “FIFA Connect” tashmë është në funksion. Linku i platformës është https://ffk-connect.ma.services/ Në këtë platformë duhet regjistruar së pari çdo administrator i organizatës suaj (klub, shkollë e futbollit private, Lidhje…

FIFAconnect, Lajmet

Njoftim për klube për platformën "FIFA Connect" 

Njoftohen të gjitha klubet, se për shkak të kalimit në sistemin elektronik të regjistrimit të lojtarëve, trajnerëve si dhe zyrtarëve të klubit, në hotel ‘Emerald’ po mbahet trajnimi “FIFA Connect”. Në tre ditët e kaluara këtë trajnim e kanë ndjekur administratorët e klubeve të Superligës,…

FIFAconnect, Lajmet

Mbahet seminari “FIFA Connect Platform” 

7 qershor,  2017 – Me qëllim të aftësimit dhe profesionalizmit të administratës si dhe funksionalizimin e Lidhjeve Rrajonale të futbollit, dhe aftësimin e zyrtarëve të klubeve që dy ditë me radhë po mbahet seminari “FIFA Connect Platform” i organizuar nga UEFA me ligjërues, përgjegjësinë për…

P