Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Lajmet

U mbajt kursi i licencës C për portierë 

23 nëntor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon me procesin e edukimit të kuadrove të reja të futbollit. Gjatë kësaj jave është organizuar kursi i dytë për licencën C për portierë, ku kanë qenë të përfshirë 22 pjesëmarrës, të cilët më herët…

Grassroots

Po vazhdon projekti “Women’s Development Programme” 

29 tetor, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës është duke i vazhduar projektet e nisura në fillim të këtij viti në kuadër të programit “HatTrick”, por që ishin ndërprerë për shkak të pandemisë Covid-19. Projekti “Women’s Development Programme” i nisur në shkurt të këtij…

Grassroots, Kryesore

Filloi kursi virtual për Licencën C të UEFA-s 

26 qershor, 2020 – Sot ka nisur kursi i parë virtual për Licencën C të UEFA-s për trajnerë, në bashkëpunim me platformën unike të mësimdhënies dhe mësimnxënies EduBreak. Në hapje të këtij kursi pjesëmarrësit i ka përshëndetur sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, i…

P