Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Lajmet

Në Gjilan u mbajt festivali i futbollit 

4 qershor, 2022 – Në kuadër të programit “Grassroots”, sot në Gjilan, në bashkëpunim me Drejtorin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të kësaj komune si dhe me mësimëdhënësit e edukatës fizike dhe sportit, Federata e Futbollit të Kosovës ka organizuar festivalin e futbollit për nxënësit…

Grassroots, Lajmet

Po mbahet kursi për Licencën D për portierë 

2 prill, 2022 – Federata e Futbollit e Kosovës në kuadër të programit ‘Grassroots’, sot në Kampin Nacional në Hajvali, ka filluar me kursin e radhës për Licencën D për portierë. Në këtë kurs po marrin pjesë 22 kandidatë, të cilët gjatë tre ditëve sa…

Grassroots, Kryesore

FFK fillon projektin “Futbolli në shkolla” 

11 shkurt, 2022 – Një ndër pikat e strategjisë së Federatës së Futbollit të Kosovës është edhe masivizimi i futbollit. Në kuadër të kësaj strategjie nëpërmjet programit Grassroots dhe në bashkëpunim me institucionet arsimore të vendit, FFK ka filluar të zbatojë projektin e futbollit në…

Grassroots, Lajmet

U mbajt kursi i licencës C për portierë 

23 nëntor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon me procesin e edukimit të kuadrove të reja të futbollit. Gjatë kësaj jave është organizuar kursi i dytë për licencën C për portierë, ku kanë qenë të përfshirë 22 pjesëmarrës, të cilët më herët…

Grassroots

Po vazhdon projekti “Women’s Development Programme” 

29 tetor, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës është duke i vazhduar projektet e nisura në fillim të këtij viti në kuadër të programit “HatTrick”, por që ishin ndërprerë për shkak të pandemisë Covid-19. Projekti “Women’s Development Programme” i nisur në shkurt të këtij…

P