Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Kryesore

Filloi kursi virtual për Licencën C të UEFA-s 

26 qershor, 2020 – Sot ka nisur kursi i parë virtual për Licencën C të UEFA-s për trajnerë, në bashkëpunim me platformën unike të mësimdhënies dhe mësimnxënies EduBreak. Në hapje të këtij kursi pjesëmarrësit i ka përshëndetur sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, i…

Grassroots, Kryesore

Edukimi mbi analizat e ndeshjes dhe performancës 

14 shkurt, 2020 – Federata e Futbollit e Kosovës organizon një kurs për analizim të ndeshjeve dhe të performancës. Kursi do të zgjasë 30 ditë të plota kalendarike dhe gjithashtu kërkohet që t’i bashkëngjiteni një skuadre gjatë kursit. Kursi do të mbahet në datat vijuese:…

Grassroots, Lajmet

Po mbahet kursi i parë regjional i Licencës C   

27 tetor, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës po vazhdon punën në edukimin e trajnerëve, që është një ndër prioritetet e strategjisë së KE-së. Tashmë ka filluar organizimi i kurseve për Licencën C nëpër regjione. Kursi i parë i këtij lloji është duke u…

P