Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Grassroots

Grassroots, Kryesore

Filloi kursi për Licencën C për portierë 

15 qershor, 2019 – Në kuadër të programit Grassroots, sot, në hotel ‘Onix’ në Banjën e Pejës, ka filluar kursi për Licencën C për portierë. Në këtë kurs po marrin pjesë 24 trajnerë, të cilët gjatë 5 ditëve sa do të zgjasë ky kurs do…

Grassroots, Lajmet

Filloi kursi bazik për trajnerë të portierëve 

3 ma, 2019 – Federata e Futbollit e Kosovës, ndër prioritet e saj e ka edhe ngritjen profesionale të kuadrove përmes trajnimeve e kurseve të ndryshme të mbështetura edhe nga UEFA e FIFA. Në këtë drejtim, sot, ka filluar kursi bazik për trajnerë të portierëve….

Grassroots, Lajmet

U shpërndan Licencat “C” për trajnerë 

3 maj,  2019 – Për 24 trajnerë të futbollit, sot, janë dorëzuar licencat për kategorinë “C”, të cilët më parë kishin ndjekur trajnimin. Në një ceremoni rasti trajnerët i ka përshëndetur drejtori teknik Michael Nees, i cili u tha trajnerëve se ne besojmë se këto…

Grassroots, Lajmet

Grassroots/ FFK organizon kurs për trajnere 

Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë kursin e dytë të edukimit Grassroots në veçanti për femra. Kursi do të zgjasë 5 ditë të plota kalendarike dhe do të mbahet në ditët në vijim: 20-24 maj 2019 Kursi do të përfshijë këto tema: Njohja…

P