Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret, U21

Kombëtarja U21 e përmbylli kampin tetëditor në Antalia 

26 shtator, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 e ka përmbyllur kampin tetëditor stërvitor në Antalia të Turqisë. Gjatë kësaj periudhe përzgjedhësi Afrim Tovërlani dhe stafi i tij patën mundësi të punojnë me futbollistët e grumbulluar në këtë kamp, duke e parë formën e secilit…

Kombetaret, U19

Ramiz Krasniqi grumbullon Dardanët U19 

20 shtator, 2022 – Kombëtarja U19 është grumbulluar në kamp disaditor në kuadër të përgatitjeve për ndeshjet kualifikuese për Evropianin 2023, që do të mbahen prej 17 deri më 23 nëntor në Suedi. Përzgjedhësi Ramiz Krasniqi ka në dispozicion po thuajse të gjithë futbollistët që…

Kombetaret, U21

Kombëtarja U21 ka filluar stërvitjet në Antalia 

20 shtator, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 ka filluar përgatitjet në Antalia të Turqisë, ku do të qëndrojë për disa ditë në kuadër të Kampit stëvitor për ciklin e ardhshëm kualifikues. Për herë të parë Dardanët U21 janë duke u drejtuar nga përzgjedhësi Afrim…

P